Hvem er jeg?

Mit navn er Anne Koch, og jeg er født i sommeren 1992. Tidligere har jeg været pædagogmedhjælper i både vuggestue og børnehave samt arbejdet 10 sæsoner i Fårup Sommerland. Jeg har rejst en del - særligt i Asien, og så har jeg boet en periode på New Zealand.
Jeg er uddannet jordemoder og har arbejdet 3 år på fødeafdeling og barselsgang. Jeg har altid været glad for jordemoderfaget, men jeg synes desværre ikke, at arbejdstiderne harmonerer med det familieliv, jeg ønsker, så derfor har jeg valgt at sadle karrieremæssigt om. Jeg har længe drømt om at åbne min egen private børnepasning, da jeg synes, det er så livgivende at være en del af den kæmpe udvikling, små børn er i gennem, og jeg føler mig heldig over at kunne være en del af det.

Min familie

Jeg bor sammen med min kæreste Adam, der er fra årgang 1991. Adam arbejder som Software Ingeniør og arbejder som regel hjemme et par dage om ugen. Han er desuden også godkendt som vikar i pasningsordningen.
Vi bor i et dejligt parcelhus med stor, grøn have på Sneppevej. Vi har sammen Konrad, der er fra marts 2022. Konrad kommer til at være en del af min pasningsordning, på lige fod med de andre børn.

Vores dyr

Vi har en skøn labrador, Hunter, der er er glad som dagen er lang, og derfor hilser på gæster med stor iver. Han er særligt forsigtig overfor børn og finder sig i alt. Han vil dog som udgangspunkt ikke være sammen med børnene i dagligdagen.
Vi har derudover 2 katte, Albus og Frodo, der som katte nu engang gør, ejer hele huset og opholder sig, hvor de vil. De er dog ikke så interesseret i børn og trækker sig som regel ned i den anden ende af huset.
Vi har også et lille akvarie, der kan gå længe med at kigge på.