Jeg tilbyder en lav normering på kun 3 børn i alt. Dette for at skabe mere ro og nærvær i hverdagen. Normeringen kan have væsentlig betydning for barn-voksen-interaktion samt have betydning for børnenes sociale og kognitive kompetencer. I følge Danmarks Statistik er normeringen 2,9 barn pr voksen i vuggestuer, og det er så tæt på denne normering jeg gerne vil ramme. Fordelen ved privat pasning med lav normering vs vuggestue er, at der fortsat er mange børn i vuggestuerne, der kan skabe uro, hvor i det private hjem er der mere ro.

I forlængelse af vores stue ligger legerummet, der er fyldt med klodser, open ended legetøj, boldbassin, bobles, skumtrappe og skumrutsjebane, schleich dyr, gonge snurretop, balancebræt og meget mere.
Vi har en stor grøn have med diverse legebiler, lille rutsjebane, legehus, sandkasse og mulighed for, at vi hvert år kan etablere højbede og praktisere fra "jord til bord". Hele haven er indhegnet.

Jeg har prioriteret en del open ended legetøj hjemme hos mig, fordi jeg synes det er vigtigt, at børn bliver udfordret i deres fantasi. Tanken bag open ended legetøj er at det er legetøj, som kan bruges på uendelige måder. Der er altså ikke nogen naturlig handling og kun ganske få begrænsninger. Legetøjet skal gerne motivere til mange timers leg, hvor både fantasi og kreativitet bliver sluppet løs.
Overordnet set betyder det altså, at der ikke er noget facit for, hvordan legene bør foregå.

For at støtte børn bedst muligt i deres udvikling og deres evne til leg og læring, er det vigtigt, at de føler tryghed og nærhed ved de voksne omkring sig. Jeg arbejder derfor ud fra teorien omkring "tryghedscirklen".
Små børn er født med et behov for beskyttelse og omsorg samt et behov for at udforske og undersøge verden. Hvis ikke barnet føler sig tryg, kan det lægge en dæmper på nysgerrigheden og dermed de ting barnet opsøger og undersøger.
Når barnet udforsker verden, kan der opstå mange følelser; vrede, træthed eller at barnet bliver bange. Så er der igen behov for beskyttelse og omsorg. Det betyder, at de to behov (tryghed og udforskning) hænger sammen. Der er her tale om "tryghedscirklen".
Barnet har behov for tryghed for at turde udforske verden. Når de er fyldt op, har de behov for tryghed igen. Sådan fortsætter tryghedscirklen, nogle gange med lange udforskeperioder, andre gange med korte. Begge dele er helt normalt og en del af barnets udvikling.
Derfor er det for mig et stort fokuspunkt at skabe tillid mellem barnet og mig, så jeg agerer den trygge base for barnet, når barnet er hos mig. Det er min fornemmeste opgave som sekundær person for barnet at kunne vise den omsorg og støtte barnet har brug for.

Hvis der er behov for andet kan særlige aftaler laves - spørg endelig ind til dette.
Mandag 7:00 - 16:00
Tirsdag 7:00 - 16:00
Onsdag 7:00 - 16:00
Torsdag 7:00 - 16:00
Fredag 7:00 - 15:30

Min kæreste Adam og min mor, der er uddannet pædagog, er begge godkendt som vikarer i pasningsordningen i tilfælde af, at jeg skal til tandlægen, møde, kursus eller andet.

Jeg er godkendt af Aalborg kommune til, at have en privat pasningsordning. Dette er under samme vilkår som en kommunal børnepasser. Der kommer derfor 4 gange årligt tilsyn fra kommunen, for at sikre sig at rammerne og vilkårene overholdes. Minimum et af disse besøg er uanmeldt.

Jeg er godkendt af Aalborg kommune til at drive privat pasningsordning med op til 5 børn. Jeg er dermed underlagt dagtilbudsloven. Se mere på retsinformation.dk.

Dagligt serveres der formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad. Morgenmad skal spises hjemmefra. Kosten er overvejende økologisk. Jeg har stor fokus på sund og varieret kost, daglig frugt og grønt - og flere gange om måneden laver vi varm mad i fællesskab til frokost. Enkelte dage fx i forbindelse med fødselsdage bager vi kage eller spiser en is.
Jeg serverer overordnet kost, der er anbefalet af sundhedsstyrelsen.
Har barnet specielle kostbehov eller allergener, tages der selvfølgelig højde for dette.

Det skal I medbringe: Bleer, vådservietter, barnevogn (den kan stå hos mig under halvtag i hverdagene, men tages med hjem i weekenden), håndklæde til puslebord, ekstra tøj, futsko/indesko, sko og overtøj der svarer til årstiden samt bamse, sut eller andet, der skaber tryghed.
Jeg har en konkret liste, der udleveres inden opstart.